Over ons
Het verhaal achter Frituur Tartaar.
Sven & Evelyn
Mijn passie voor aardappelen, en onze Belgische frietjes wil ik aan de Gentenaars laten proeven. Het was hier in dit kleine steegje dat ik een geschikt pand vond om mijn frituur onder te brengen. Ikzelf liep al jaren rond met de ambitie om de typische Belgische frituur een ander uiterlijk te geven. Zo werd Frituur Tartaar geboren.
Sven leerde zijn partner Evelyn kennen in haar broodjeszaak op het Emile Braunplein. Ondertussen is de broodjeszaak omgevormd tot Tartaar Take Away en staan ze samen aan het roer van Frituur Tartaar!
Nieuw concept
Van meet af aan hebben we bij Tartaar altijd werk gemaakt van huisbereide producten, waaronder de beetburger, of onze overheerlijke broccolibeignets met verse huisgemaakt tartaar…
We zijn vandaag ook fier jullie te laten kennismaken met onze eigen huisbereide gerechten en de lancering van het merk “FoodCriminals”. Stuk voor stuk eigen bereide no-nonsens gerechten die we klaarmaken met super verse producten in onze eigen grootkeuken. Al onze creaties zijn te verkrijgen in zowel de Bar als Take Away en kunnen zo dus ook tot bij u thuis geleverd worden.
Binnenkort meer nieuws!
Onze specialiteiten
Uiteraard kan je bij Frituur Tartaar onze huisbereide tartaarsaus proberen… maar we hebben nog heel wat lekkernijen!
Proef de beetburger, falafelkroket met tartaar of veganaise, de vegan stoofsaus, de falafelkroket met tartaarsaus… Voor ieder wat wils. Klassiekers, vegetarisch & vegan.
Wet zeggen ze op google?
Heerlijke frietjes, veel keuze aan bijgerechten. Top dat je via de app kunt bestellen waardoor geen wachttijden.
Heerlijke frieten die je wat verderop in het park of op het plein kan verorberen. Supergezellig met onze meisjes als we in Gent rondlopen. Onze favoriet is de tartaarsaus.
Kunt er zeker van zijn dat een bezoekje aan Frituur Tartaar een 5 sterren ervaring. Vriendelijk personeel die uw frieten en snacks tot perfectie frituurt. Tartaar van frituur tartaar is zelfs aan te raden als ge geen tartaar normaal eet gelijk ik. Gewoon heerlijk!!
Vooral in combo met hun stoofvleessaus